Bedrijfsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, Oost-vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen | MARKETING
18161
page-template-default,page,page-id-18161,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Marketing is zoveel meer dan publiciteit

Een goede marketing zal uw product of dienst beter doen verkopen.

 

Marketing is heel breed en omvat eigenlijk alle activiteiten van uw bedrijf. U mag de beste marketing hebben, maar als de klant zijn product niet ontvangt wegens een slechte logistiek, haakt hij af.

 

Vandaag is de klant veeleisend en daarom moet alles in orde zijn. Een duidelijke website, sterke foto’s, een goede opvolging van uw klanten en een sterk verkoopteam, zijn heel belangrijk.

 

De website is de vitrine van uw bedrijf, evenals de telefoniste, de chauffeur, de technieker en de verkoper. Alles moet uw bedrijf juist weerspiegelen. Een onduidelijke of trage website kan klanten naar uw concurrenten brengen, en dat is jammer.

 

Wij helpen U om heel dit proces te optimaliseren.

 

Wij bespreken, samen met U, heel de flow in uw bedrijf en zien waar we kunnen verbeteren. Soms zijn kleine aanpassingen heel efficiënt.

 

Wij kunnen vandaag niet meer zonder marketing.

Laat uw bedrijf analyseren door ons. Wat zijn de indrukken van uw klanten; hoe zien zij uw bedrijf, wat is hun ervaring? Waarschijnlijk beleven zij uw bedrijf heel anders dan U denkt.

 

Vraag daarom onze hulp, geheel onafhankelijk. Wat kunnen we doen om de verkoop te verbeteren en de marge te verhogen? Indien nodig werken wij samen met fiscalisten, logistieke specialisten enz., om de gehele flow te doorgronden en hem te verbeteren.

 

Kleine inspanningen doen soms wonderen.

 

Maak een afspraak en wij bekijken, samen met U, wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Frank Pittoors, marketeer met ervaring

Frank Pittoors ging na zijn studies direct in de marketing. Eerst bij een partner van Roularta,daarna bij Roelarta zelf. Later ging hij in de verkoop bij de Belgische dealer van Caterpillar, werd productmanager en daarna salesmanager. In 1999 startte hij zijn eerste bedrijf, FP BROWN, invoerder van technisch materiaal. Er kwamen nog andere bedrijven en naarmate de groei vorderde ging hij zich meer en meer met de marketing bezig houden. Zo had hij zijn eigen fotostudio en maakte al zijn folders en catalogen zelf.  Hij was heel vernieuwend in die sector en werd enkele jaren later marktleider en internationale reputatie. Als danser van salsa en bachata was de passie voor de dansfotografie erg groot. Dat groeide uit naar landschapsfotografie, wildlife, groepsfotografie, productfotografie en vooral portret fotografie. In 2014 verkocht hij zijn bedrijf en startte FPiMAGINE op. Fotografie en marketing, twee van zijn passies.

Hoe meer verkopen en uw marge verhogen?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek. Dan kan U beslissen of het nuttig is om een korte of lange analyse te maken en verder te gaan om de flow, het imago en de werking van het bedrijf te verbeteren opdat de verkoop stijgt en de winstmarge groter wordt. Nieuwe markten aanboren, de verkopers efficiënter maken? (weet dat het verkoopteam een zeer grote kost is en dat de verkopers iets te veel op ‘ervaring’ werken en de klanten eerder laten komen dan er zelf nieuwe te zoeken?). Het verkoopteam wordt beter door externen bijgestuurd.

Goede foto’s zijn belangrijk voor uw folder, cataloog en website. Een bezoeker kijkt eerst naar de foto’s dan naar de tekst. Ze moeten veel zeggend zijn en aanvullend. Een slechte foto maakt een slechte indruk van uw bedrijf en van uw producten. Uw product of service moet juist weergegeven zijn, anders is de klant niet tevreden. Wij verzorgen uw productfotografie, bedrijfsfotografie, groepsfoto’s enz. Natuurlijk maken wij ook complete websites.

Een zelfstandige of kmo kan niet meer zonder een goede website. Maar het is ook belangrijk dat deze site up to date is. Is hij responsive? Past hij zich aan op een groot of klein scherm, hoe werkt hij op een smartphone? Kunnen je klanten je site snel vinden? laat je site door ons optimaliseren en bereik meer klanten. Goede foto’s zijn ook heel belangrijk voor uw website. Een bezoeker kijkt eerst naar de foto’s dan naar de tekst. Ze moeten veel zeggend zijn en aanvullend. Een slechte foto maakt een slechte indruk van uw bedrijf en van uw producten. Uw product of service moet juist weergegeven zijn, anders is de klant niet tevreden. Wij verzorgen uw productfotografie, bedrijfsfotografie, groepsfoto’s enz. Natuurlijk maken wij ook complete websites.

Vandaag kan je ook al niet zonder een webshop. Je site is je vitrine en de klanten willen je producten zien alvorens te kopen. een kleine webshop moet niet zo duur zijn. Wij maken hem voor U en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Zet uw producten in verschillende productgroepen opdat de klanten hun keuze snel kunnen maken. Als een klant te veel moet klikken om iets te vinden is hij weg. Vandaag moet alles snel gaan.

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.
Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.
Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Een bedrijfsvideo kan gebruikt worden op uw website, evenementen, of in een mailing verstuurd worden naar potentiële klanten. Ideaal om in een zeer korte tijd uw bedrijf voor te stellen. Youtube is vandaag het meest bekeken videokanaal. Wij maken voor U een bedrijfskanaal aan zetten daar zowel uw bedrijfsfilm als uw productvideo’s, onderhoudsvideo’s en bv handleidingen op. Met de juiste zoekwoorden zal U gratis publiciteit krijgen en nieuwe klanten maken. Let op, doe dit wel professioneel, anders bestaat het risico dat de klanten afhaken. De eerste indruk is belangrijk.

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.
Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Het fotograferen of filmen van evenementen vraagt een goede voorbereiding. Net zoals een huwelijk moet alles in één keer goed zijn. Het verkennen van de omgeving, podium, kennis van de muziek, de dansers, sprekers of producten is heel belangrijk. Een goede communicatie maken hier het halve werk.