Bedrijfsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, Oost-vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen | WORKSHOPS
18883
page-template-default,page,page-id-18883,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

FOTO WORKSHOPS

WORKSHOPS

 

Zelfs de beste camera kan geen goed beeld maken als U de basis technieken niet beheerst. Licht, compositie, kleuren, onderwerp, instellingen en technische kennis zijn vereist om mooi foto’s te maken. We gaan heel breed en hebben voor iedereen de geschikte opleiding en begeleiding. Van basis begrippen, camera instellingen tot complexe flitslicht opstellingen.

Wij leren U alles, stap voor stap. Vervolmakingscursussen worden gegeven door specialisten en fabrikanten.

WORD JIJ EEN TOPFOTOGRAAF?

 

Fotografie is kunst, visie, organisatie en techniek. Door actief deel te nemen aan deze workshops zal je zelf creatief en technisch gaan fotograferen. Wees verbaasd wat er allemaal mogelijk is met eenvoudige hulpmiddelen. Wij leren je de techniek, de instellingen en de weetjes die je foto’s naar een hoger niveau zullen brengen.

P1000718

1 ON 1 TRAINING

 

Wij geven hoofdzakelijk 1 on 1 trainingen. Deze persoonlijke aanpak geeft u de zekerheid dat de workshop 100% voor u geschikt is en dat wij het tempo van de lessen perfect op u aanpassen. de snelste en beste manier om te leren fotograferen.

sitePetersmid1

LOCATIE

 

De basis workshops gaan door in onze studio’s te Lennik.

De gevorderde workshops zijn gedeeltelijk in onze studio’s en gedeeltelijk op verplaatsing. Dit is afhankelijk van het onderwerk en de praktijkoefeningen.

siteportret27

DATA

 

U kan zelf uw data en tempo bepalen voor de privélessen fotografie..

 

Via mail ; fpitoors@gmail.com

siteauto3

BASIC FOTOGRAFIE 1 & 2

 

Voor de beginner of de creatieve fotograaf die alle basis principes perfect onder de knie wil krijgen. Een doe-workshop met resultaat. Wij nemen verschillende objecten en lichtsituaties mee om alles uit te leggen. Je zal zelf, met ondersteuning, alle parameters instellen en het resultaat mee naar huis nemen.  Boeken kan op www.fpimagine.be/workshops/

Deel 2 is creatief omgaan met de basisinstellingen. Werken met filters, creatief gebruik van lenzen, lens flare, kleur, scherptediepte enz. Een unieke en boeiende workshop met een pak ideeën en creativiteit.

siteportret20

PORTRET FOTOGRAFIE 1 & 2

 

Deel 1 gaat over portretfotografie bij daglicht en aanwezig licht, reflectie en (invul) speedlight. Hard- en zacht licht, high & low key en veel meer.  Hoe meer of minder structuur in je foto bekomen, model sturen, opstellingen, enz. Alle deelnemers maken actief portretfoto’s met verschillende instellingen en opstellingen. Een uniek ervaring.

Deel 2 gaat dieper in op de techniek en de belichting. Met meerdere speedlights , high speed sync, daglicht, kunstlicht en flitslicht combineren en meer creatieve inbreng voor unieke portretten.

frankpittoorssquare-0906web

BOUDOIR FOTOGRAFIE 1 & 2

 

De droom van vele fotografen. Hoe leid ik mijn model, welke poses, welke belichting, high and low key, opstellingen, scherptediepte en veel meer. We leren het maken van een sfeer, een intimiteit en unieke beelden.  We gebruiken daglicht, LED licht en flitslicht in verschillende decors en opstellingen. Een top workshop.

In deel 2 gaan we verder in op speciale effecten, intieme belichting en meervoudige en complexe lichtopstellingen. Er wordt heel veel tijd uitgetrokken opdat je zelf verschillende lichtopstellingen kan maken.

frankpittoors-9910

FLITS SPECIAL 1 & 2

 

We gaan in detail werken aan opstellingen, high speed sync, kleurfilters, soft boxen en modifiers. Spectaculaire opstellingen en karaktervolle shoots.

Info en reservatie van de workshops op www.fpimagine.be/workshops/

Deel 2 gaat dieper in op de techniek en de opstellingen van verschillende soorten belichting. Met meerdere speedlights , high speed sync, daglicht, kunstlicht en flitslicht combineren en meer creatieve inbreng voor unieke portretten.

sitedetail2

MACRO FOTOGRAFIE

 

Een unieke workshop waar wij kleine dieren en zaken meenemen om te fotograferen. Experimenteren met achtergronden, kleuren, kleine eenvoudige verlichting, scherpte diepte, stacking, enz. Een dag vol verrassingen.

frankpittoorssquare-0848web

STUDIO FOTOGRAFIE

 

In onze volledig uitgeruste studio te Lennik nemen we de lichtbronnen, opstellingen, soft boxen en soorten licht door. Aan de hand van verschillende opstellingen en een model kan iedereen zelf zijn studio ervaringen opdoen.

We testen en combineren verschillende soorten modifiers, grids, reflectoren, filters enz. Aan de hand van jullie eigen inbreng en opstellingen maak je je eigen studio shoots. Dit is een unieke en uitzonderlijke ervaring. Wij werken met het allerbeste materiaal; Canon, Nikon, Pentax, fullframe en medium formaat, Broncolor, Profoto, Dedolight enz.

sitevolge1

B1 BASIS CURSUS 4 avonden

 

Iedereen heeft een camera, maar kan je er ook mee werken? Foto’s maken met je digitale camera is niet moeilijk, maar mooie foto’s krijg je pas wanneer je zelf de camera kan instellen volgens de omstandigheden. De beste manier om dit te leren zijn onze praktijk cursussen. U zal zelf alle begrippen en instellingen kunnen uitvoeren en foto’s maken met de verschillende instellingen. Wij leren je stap voor stap alle basis begrippen. Daarnaast word je gestimuleerd om je creatieve talenten aan te spreken. Deze cursus staat open voor iedereen met een manueel instelbare reflex- of systeem camera. (merk onafhankelijk).

frankpittoors-7727

B1 BASIS CURSUS 4 avonden

 

  • Fotografie, camera, lenzen, basis begrippen
  • Instellingen van de camera en praktische oefeningen zijn de beste leerschool
  • Scherpstellen, scherptediepte, instellingen
  • Diafragma (lensopening), sluitertijd, ISO waarde
  • Licht, soorten licht, belichting, direct, indirect, flits
  • Kleur, cadrage, opbouw, visie, stijl, kijken, bewerken
frankpittoors-8808web

B2 GEVORDERDE CURSUS 4 avonden

 

We gaan verder in de details en schaven onze basistechnieken bij. We leren het licht ‘zien’, maken sterke composities, sturen modellen aan en bouwen onze eigen portfolio op.

Beperkt aantal deelnemers opdat U maximaal kan evolueren in uw persoonlijke ontwikkeling.

We delen onze ervaringen en leren eigenwerk objectief te beoordelen.