Frank Pittoors – Qualified European Photographer

Frank Pittoors is professioneel fotograaf en brengt emotie en spanning in beelden. Hij heeft sterke voeling met dans, kunst en compositie en gebruikt deze kennis in de fotografie, zo maakt hij krachtige beelden met inhoud.

Bedrijfsfotograaf, portretfotograaf, publiciteitsfotograaf in heel België en daarbuiten. Maak vrijblijvend een afspraak.

 

Zijn technische opleiding combineert hij met zijn visie en gevoel. Hij vertaalt de vraag van de klant en zet deze om in een sterke foto. Zo ontstaan er unieke beelden die speciaal voor u gemaakt worden. Unieke composities, uitzonderlijke sfeer en gevoel.

Hij geeft weer wat u zoekt en dit op een unieke manier. Samen bespreken we hoe we tot het beste resultaat kunnen komen.

Frank Pittoors is a professional photographer and brings emotion and excitement to images. He has a strong feeling for art and composition and uses this knowledge in photography. He makes powerful images with content.

He combines his technical education with his vision and feeling. He translates the customer’s question and converts it into a strong photo. This creates unique images that are made especially for you. Unique compositions, exceptional atmosphere and feeling.

International corporate photographer, portrait photographer, publicity photographer, art photographer. Make an appointment without obligation. fpittoors@gmail.com
We make a proposal for your needs without obligation. Photo, video or a total project.

Frank Pittoors is QEP of Qualified European Photographer

 

 

Na mijn EP (erkenning als European Photographer) begin 2018 ontving ik in november 2018 de QEP of de officiële erkenning als Qualified European Photographer.

De QEP and MASTER QEP Judging session , ging door in  Tbilisi, Georgia op 17-18 November 2018.

Een serie van 12 foto’s werd ingediend en beoordeeld door een internationale jury. De 12 foto’s moeten uniform zijn in uitstraling en stijl, moeten een samenhangend geheel vormen en ze moeten een verhaal vertellen.

 

Buiten portret en bedrijfsfotograaf ben ik gespecialiseerd in art-photography. Om de juiste sfeer weer te geven vraagt deze kunstvorm om een bijzondere aanpak en een zeer specifieke belichting. De modellel zijn als acteurs en geven de gevraagde emotie weer in een bijzonder kader. Deze samenwerking is heel belangrijk en vraagt om veel ervaring en wederzijds aanvoelen. De foto’s worden dan ook met het grootste respect gemaakt.

 

Mijn serie werd unaniem goedgekeurd door alle leden van de jury.

Ik dank dan ook al de modellen die hebben meegewerkt aan deze serie.