FOTO WORKSHOPS

WORKSHOPS

 

Zelfs de beste camera kan geen goed beeld maken als U de basis technieken niet beheerst. Licht, compositie, kleuren, onderwerp, instellingen en technische kennis zijn vereist om mooi foto’s te maken. We gaan heel breed en hebben voor iedereen de geschikte opleiding en begeleiding. Van basis begrippen, camera instellingen tot complexe flitslicht opstellingen.

Wij leren U alles, stap voor stap. Vervolmakingscursussen worden gegeven door specialisten en fabrikanten.

WORD JIJ EEN TOPFOTOGRAAF?

 

Fotografie is kunst, visie, organisatie en techniek. Door actief deel te nemen aan deze workshops zal je zelf creatief en technisch gaan fotograferen. Wees verbaasd wat er allemaal mogelijk is met eenvoudige hulpmiddelen. Wij leren je de techniek, de instellingen en de weetjes die je foto’s naar een hoger niveau zullen brengen.

Frank-Pittoors-Photographer-fotograaf-portret,huwelijksfotograaf-vlaams-brabant-art-dance-wedding-fashion-7015365

1 ON 1 TRAINING

 

Wij geven hoofdzakelijk 1 on 1 trainingen. Deze persoonlijke aanpak geeft u de zekerheid dat de workshop 100% voor u geschikt is en dat wij het tempo van de lessen perfect op u aanpassen. de snelste en beste manier om te leren fotograferen.

Frank Pittoors bedrijfsfotograaf corporate fotograaf photographer portret fotograaf corporate portrait--3

LOCATIE

 

De basis workshops gaan door in onze studio’s te Lennik.

De gevorderde workshops zijn gedeeltelijk in onze studio’s en gedeeltelijk op verplaatsing. Dit is afhankelijk van het onderwerk en de praktijkoefeningen.

siteportret27

DATA

 

Op de site van www.fpimagine.be kan u al onze workshops vinden.

 

Via mail ; fpitoors@gmail.com